Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fit kulki rafaello z kaszą jaglaną
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 181
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1647
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 320
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 235
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 75
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 181
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1647
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 320
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 235
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 75
Składniki
1. Kaszę przepłucz pod bieżącą wodą, włóż do garnka i zalej szklanką mleka. 2. Kaszę możesz ugotować także na wodzie zamiast mleka. 3. Gotuj na małym ogniu do momentu, aż kasza wchłonie mleko (mieszaj co jakiś czas). 4. Ugotowaną kaszę włóż do blendera. Dodaj do niej 30 g wiórków kokosowych, erytrytol i aromat migdałowy. Całość zblenduj na jednolitą masę. 5. Z gotowej masy formuj kulki, a następnie obtaczaj je w pozostałych wiórkach kokosowych. 6. Gotowe kulki włóż do lodówki na minimum 2 godziny. Kulki przechowuj w lodówce.