Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Faszerowana cukinia"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Cukinię przekrój wzdłuż i wydrąż miąższ. Warzywa pokrój w kosteczkę i podsmaż na oliwie z czosnkiem i przyprawami. Ostudź. Cukinię przełóż do żaroodpornego naczynia i nafaszeruj warzywami. Piecz 35 mi- nut w temperaturze 200 °C. Podawaj z sosem czosnkowym.Źródło: Na żywo