Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Fasolowy kociołek"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 51
Polecam.
Odsłon: 66
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 51
Polecam.
Odsłon: 66
Składniki
Czosnek posiekaj, pokrój cukinię oraz seler naciowy, odsącz pomidory (zalewę zachowaj). Na oleju podsmaż czosnek, seler naciowy oraz cukinię. Podlej warzywa zalewą z pomidorów i duś kilka minut.
Włóż pomidory, fasolkę, przyprawy i znów duś chwilę. Dodaj resztę zalewy, ocet balsamiczny, wlej 1/4 szklanki ciepłej wody. Zagotuj i przypraw do smaku.
<strong>Aleksandra Główka z Chorzowa</strong>
Porcje 2 Przygot. 35 min Cena 2,40 zł Kalorie 315 kcalŹródło: Takie jest życie