Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Fasolada pomidorowa"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 32
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 32
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Składniki
Fasolę namocz przez noc. Nastepnego dnia odlej wodę, przepłucz i wlej świeżą. Osoloną gotuj około godzinę.
W tym czasie posiekaj cebulę z czosnkiem. Obraną marchew i seler naciowy pokrój na plasterki.
W garnku na oliwie przesmaż cebulę z czosnkiem. Następnie dodaj marchew i seler. Po około 5 minutach smażenia dołóż fasolę, wlej passatę oraz gorący wywar.
Wsyp przyprawy, doprowadź całość do wrzenia i gotuj ok. 20 minut. 5. Gotową zupę posyp obficie natką.
Czas: 45 min. 1 porcja = 200 kcal.Źródło: Kurier TV