Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ekspresowe andruty"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 973
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20987
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 973
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20987
Składniki
20 min • Porcja 270 kcal • Koszt porcji ok. 1 zł • Przepis na 12 porcji
Jeden andrut układam na tacy. Smaruję go połową masy kajmakowej i przykrywam drugim waflem. Ten z kolei smaruję połową powideł.
Resztę składników przekładam na zmianę, aż do ich wyczerpania się. Andrut przykrywam deską do krojenia i obciążam czymś ciężkim, np. grubą książką.
<strong>Magdalena Imielińska z Kóz</strong>Źródło: Kobieta i życie