Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowe i łatwy w przygotowaniu deser
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 20
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 353
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 78
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 20
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 353
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 78
Składniki
Do blendera wrzucamy zamrożone truskawki i etapami, powoli blendujemy je. Co jakiś czas ściągamy łyżką truskawki ze ścianek blendera. Kiedy tryskawki będą robić się kremowe dodajemy stałą część mleka kokosowego i ksylitol do smaku.
Wykładamy lody do pucharków i dekorujemy je w dowolny sposób.