Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można zrobić własnoręczne krówki, zamiast kupować je w sklepie.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać w garnku, doprowadzić do wrzenia cały czas mieszając. Gdy masa zgęstnieje i zmieni kolor na beżowy, zdjąć garnek z ognia i ucierać kilka minut. Gęstniejącą masę wylac do foremki wyłożonej folią aluminiową, odstawić do zastygnięcia. Pokroić na kawałki nożem posmarowanym olejem, cukierki zawinąć w celofan.