Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię często chałwe bo jest prosta i zdrowa.
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 411
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 213
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 93
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 2014
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 2799
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 10477
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 411
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 213
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 93
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 2014
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 2799
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 10477
Składniki
Ziarna sezamu blendujemy w malakser że bądź w młynku do kawa zależy co mamy w domu, następnie dodajemy miód w zależności jak słodką chcemy mieć swoją chałwe.
Następnie wszystko dokładnie mieszamy aż powstanie jednolita masa.Na koniec tak przygotowaną chałwe wkładamy do lodówki na 3-4 godz a najlepiej na całą noc.