Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie niskokaloryczne, dobre dla osób na diecie, liczących kalorie i dla wszystkich, którzy cenią sobie dobry smak, małą ilość składników i szybkość przygotowywania dania.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 27
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 27
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
Płatki owsiane łączymy z margaryną i wyklejamy dno najlepiej silikonowych foremek.
Oddzielamy żółtko od białka. Żółtko ubijamy z cukrami, następnie dodajemy serki, później budyń cały czas miksując. Na koniec ubijamy na sztywno pianę z białek i łączymy delikatnie z masą serową (za pomocą zwykłej łyżki)
Ciastem wypełniamy foremki i pieczemy prze 20-25min w 180st.C.