Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Budyń na wiele sposobów, to mój ulubiony deser z dzieciństwa. Można go jeść z musami, kawałkami owoców, polany czekoladą lub ulubionym sokiem. Jest również bazą znakomitych kremów, jak również dodatkiem do mojej ulubionej szarlotki :)
garnek do gotowania mleka, nóż, deska do krojrnia, salaterki
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3333
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1182
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3333
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1182
Składniki
Budyń ugotować wg. przepisu na opakowaniu. Rozlać do dwóch miseczek. Posypać pokrojonymi w kostkę owocami, pokrojoną w kostkę czekoladą, orzechami i polać syropem. Podawać na ciepło lub na zimno.