Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1280
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27507
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 183
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 208
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1280
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27507
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 183
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 208
Składniki
Szparagi obierz, odłam twarde końcówki i umyj. Następnie posmaruj oliwą i ułóż na ruszcie. Grilluj ok. 3 minuty z każdej strony.
Gdy lekko ostygną, podziel na mniejsze kawałki i posyp solą oraz pieprzem. Oczyść i pokrój papryki.
W szklaneczce ułóż warstwowo: papryki, szparagi i jogurt. Czynność powtarzaj, aż skończą się . Przed podaniem posyp szczypiorkiem.Źródło: Na żywo