Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deserek dla smakoszy słodkości.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 183
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 102
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1810
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 183
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 102
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1810
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 61
Składniki
Wykonanie: Galaretki ugotować w ½ litra wody, ostudzić i pokroić w kostkę. Zimną śmietanę ubić z cukrami i przekładać na przemian z galaretką w pucharkach. Następnie czekoladę i masło rozpuścić w kąpieli wodnej, dodać miód i mleko. Powstałym sosem polać deser w pucharkach i odstawić w chłodne miejsce.