Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny deserek dla naszych pociech.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Wykonanie: Ciastka rozgnieść wałkiem na stolnicy i posypać dna pucharków. Galaretkę rozpuścić w jednej szklance wrzącej wody, dodać lekko rozdrobnione owoce, przestudzić, przelać po równo do pucharków. Serki wymieszać dokładnie z żelatyną rozpuszczoną w odrobinie gorącej wody. Po czym nałożyć na owoce z galaretką. Gotowe desery ozdobić dowolnie, wstawić do lodówki do schłodzenia i podawać.