Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty do przygotowania i pyszny deser.
Smaczne, wyraziste i aromatyczne nadzienie do szynki konserwowej. Biesiadnicy...
Odsłon: 1507
Nie każdy lubi jajka faszerowane z dodatkiem ryby. Ja uwielbiam je z tego prz...
Odsłon: 1485
Polecam. Ulobiony śledź mojego męża.
Odsłon: 175
Smaczne, wyraziste i aromatyczne nadzienie do szynki konserwowej. Biesiadnicy...
Odsłon: 1507
Nie każdy lubi jajka faszerowane z dodatkiem ryby. Ja uwielbiam je z tego prz...
Odsłon: 1485
Polecam. Ulobiony śledź mojego męża.
Odsłon: 175
Składniki
Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości gorącej wody, ostudzić i zmiksować z serkiem waniliowym. Krem przelać do szklanek lub pucharków i odstawić do lodówki do stężenia. Galaretkę rozpuścić w 350 ml gorącej wody i lekko ostudzić. Dodać puree z dyni i całość zmiksować na mus. Mus wylać na warstwę waniliową i odstawić do stężenia w chłodne miejsce.