Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie malinowym ten deser pojawia się obowiązkowo.Jest pyszny i delikatny i zawsze mi mało ;)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 137
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 137
Składniki
Budyń ugotować na mleku i ostudzić.Zmiksować z mascarpone i cukrem pudrem,dodać trochę ubitej śmietany kremówki.
Do pucharków ułożyć trochę kremu,przykryć malinami,na to pokruszyć herbatniki i kolejna warstwa kremu i malin.
Wstawić do lodówki na godzinę lub dwie.Czekoladę rozpuścić na parze i polać nią deser.Ozdobić malinami i bitą śmietaną.