Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie w domu spałaszowano go, gdy tylko pojawił się na stole. Polecam!
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8417
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 128
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6937
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8417
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 128
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6937
Składniki
W 11/2 szklanki gorącej, przegotowanej wody, rozpuścić galaretkę. Wystudzić. Następnie dać do lodówki. Gdy zacznie zastygać, wymieszać dokładnie z jogurtem. W ten sposób powstanie biały krem. Można go jeszcze dać na 1-2 minuty do lodówki, aby stężał. Następnie składać deser. Na dno pucharków biszkopty całe lub pokruszone. Na to warstwa kremu, rozebranych na cząstki mandarynek i znów krem. Na wierzch umyte winogrona. Deser przyozdobić biszkopcikiem. Można podawać od razu.