Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Deser wiśniowy"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 45
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 72
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 112
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 45
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 72
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 112
Składniki
Bezy pokrusz, wsyp do pucharków lub salaterek. Włóż pod dwie łyżki konfitury wiśniowej. Śmietanę kremówkę ubij na sztywno (ew. dodaj trochę cukru pudru). Włóż do rękawa cukierniczego lub szprycy, wyciśnij dekoracyjnie na deserki. Posyp wiórkami czekoladowymi.
<strong>Czas przygotowania: 10 min, ilość porcji 6, cena za porcję 2 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie