Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny recykling pozostałości produktów po przygotowaniu świątecznych przysmaków :-) :-)
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 365
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 93
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 415
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 365
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 93
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 415
Składniki
Twaróg wymieszać z nutellą, cukrem pudrem i zmielonymi orzechami. Banana pokroić w kostkę. Do salaterek, szklanek lub kieliszków wyłożyć po 1 łyżeczce kremu twarogowego, po 1 łyżeczce ciasteczek, banany, po 1 łyżeczce ciasteczek, na wierzch krem twarogowy. Wierzch posypać ryżem preparowanym, i zetrzeć białą i gorzką czekoladę. Schłodzić w lodówce min. 1 godz. Smacznego :-)