Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Sok z ananasa dopełnić do 800 ml winem i zagotować, dołożyć 2 budynie i 4 łyżki cukru. Do gotowego budyniu dołożyć pokrojony ananas i wymieszać. Następnie jeszcze raz zagotować. Ochłodzić. 400 ml śmietany ubić i wymieszać z zimną masą. Podawać mocno schłodzone