Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników sernika i makowca :)
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 259
Polecam.
Odsłon: 742
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36273
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 416
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 259
Polecam.
Odsłon: 742
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36273
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 416
Składniki
żelatynę zalewamy 1/3 szklanki wrzącej wody mieszamy do całkoitego rozpuszczenia śmietanę ubijamy z cukrem cukrem waniliowym łączymy z serkiem płynną żelatyną dodajemy mielony mak masę mieszamy foremki smarujemy olejem przekładamy masę deser dajemy do lodówki na 2 godziny Smacznego :)