Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uproszczona wersja smakołyku w typie pysznego Rafaello...
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 279
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 279
Składniki
Przygotuj budyń jak podano na opakowaniu. Dosyp wiórki kokosowe (zostawiając trochę na posypkę). Wystudź go. Na dnie keksówki ułóż petitki. Połóż wartwę budyniu, następnie znów ciastka, budyń (powtórzyć 2x), kończąc warstwą budyniu. Na wierzch posypać wiórki kokosowe oraz pokruszone ciastka petitki. Odstawić do lodówki by dobrze się "przegryzło". Najlepiej na całą noc :)