Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 125
Polecam.
Odsłon: 764
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 104
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 125
Polecam.
Odsłon: 764
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 104
Składniki
Listki żelatyny moczymy w zimnej wodzie. Po 5 minutach odsączamy i zalewamy niewielką ilością wrzątku Serki mieszamy z cukrem i wlewamy rozpuszczoną żelatynę. Mieszamy łyżką Galaretki rozpuszczamy, każdą osobno. Na dno pucharków wlewamy ciemniejszą galaretkę. Gdy stężeje dodajemy masę serową. Na wierzch układamy maliny i zalewamy jasną galaretką. Z podanych proporcji wyszły dwa bardzo duże pucharki i trzy mniejsze, Polecam gorąco :)