Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całość posiada 575 kcal, w tym 43g białka, 16g tłuszczy i 65g węglowodanów.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 81
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 81
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Budyń wykonaj zgodnie z instrukcja na opakowaniu. Dodaj do niego słodziki. Rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie. Do miski włóż jogurt skyr, twaróg, zrobiony budyń oraz żelatynę. Zmiksuj do uzyskania jednolitej masy. Wyłóż naczynie herbatnikami. Wylej 1/3 masy, następnie ponownie połóż herbatniki, powtórz aż do wykorzystania masy. Schowaj naczynie do lodówki, najlepiej na około 2 godziny. Rozpuść białą czekoladę z 50 ml mleka i polej nią deser, następnie schowaj do lodówki na przynajmniej 1 godzinę.