Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser przygotowany na bazie mojego budyniu jogurtowego.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4801
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 942
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 229
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4801
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 942
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 229
Składniki
Do jogurtu dodać: mąkę, jajko, cukier waniliowy. Zmiksować na gładką masę. Ugotować budyń. Dodać: - 2-3 łyżki żelatyny, mieszać aż żelatyna się rozpuści, - rodzynki, - drobno pokrojoną mięte.
Przełożyć do pucharków, odstawić do stężenia do lodówki.