Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatny, ekspresowy do zrobienia ... z nutką mojego ulubionego ajerkoniaku :-)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Budyń ugotować, przestudzić. Zmiksować z ajerkoniakiem. Ubić śnieżkę razem z kakao, można dodać trochę cukru pudru (ja nie dodawałam). Deser przełozyć do salaterki lub szklanek : budyń, śnieżka, budyń, śnieżka. Udekorowałam kawałkami ptasiego mleczka i polałam ajerkoniakiem. Schłodzić w lodówce. Smacznego :-)