Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, budyniowy deser w pucharkach.
3 wysokie pucharki
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 361
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 361
Składniki
Budyń przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ostudzić. W wersji dla dorosłych, można dodać kilka łyżek alkoholu. Śmietanę ubić. Dodać cukier puder i zmiksować. Czekoladę zetrzeć na tarce. Do pucharków nakładać warstwami: budyń - czekolada - śmietana - czekolada - budyń - czekolada - śmietana. Udekorować resztą budyniu.