Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowy!???? Fit!???? Po prostu HIT!????
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 25
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 139
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 25
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 139
Składniki
Jeśli nie macie gotowego sernikowego to zmielcie twaróg z melakserze.
Następnie do garnka wlewamy śmietankę, kakao, cukier puder, pokruszoną czekoladę (zostawcie trochę do starcia na wierzch) i rozpuszczamy.
Twaróg mieszamy z serkiem, ziarenkami wanilii i skrobią kukurydzianą. Dosładzamy wedle uznania. Dodajemy krem czekoladowy i mieszamy wszystko dokładnie.
Wlewamy do formy i pieczemy 60-70 min 180 stopni. Ostudzony posypujemy startą czekoladą.