Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dziecinnie proste, wilgotne, pyszne muffinki
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
W jednej misce należy wymieszać sypkie składniki, w drugiej mokre. Następnie płynne przelać do sypkich i wymieszać łyżką do połączenia składników. Na końcu dodać truskawki i jeszcze raz delikatnie wymieszać. Foremki do muffinek wyłożyć papilotkami i napełnić każdą do ok. 3/4 wysokości. Piec ok. 20 - 25 minut w temperaturze 180ºC. Smacznego ;-)