Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszka
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Nagrzać piekarnik do 180 stopni. Margarynę rozpuścić w rondelku, dodać zimne mleko i jajko. Lekko ubić ręczną trzepaczką. Połączyć suche składniki z mokrymi. Delikatnie wymieszać drewnianą łyżką. Przełożyć ciasto do specjalnej formy na muffinki lub wyłożyć do papilotek. Wstawić do piekarnika i piec przez 20 - 25 min