Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne jako przekąska na święta czy na imprezy.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 61
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 281
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 61
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 281
Składniki
Ubij jajko z erytrytolem, aż masa będzie puszysta. Dodaj jogurt naturalny i ponownie wymieszaj.
Przesiej do mokrych składników mąkę, kakao i proszek do pieczenia, wymieszaj do całkowitego połączenia.
Rozgrzej piekarnik do 180°C, do form na babeczki nakładaj po dwie łyżki ciasta.
Piecz przez około 15-20 minut, lub do suchego patyczka, pozostaw do ostygnięcia