Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tyle słodyczy to chyba grzech
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6095
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 310
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6095
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 310
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę , wciąż ubijając dodac cukier i cytrynę
Ręcznie - delikatnie wmieszać w powstałą masę kokos i posiekaną drobno czekoladę.
Na papier do pieczenia nakładać porcje wielkości kopiatej łyżki formując kule i zachowując przerwy miedzy porcjami.
Pieczemy w temp.160 st. około 20 min.