Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9738
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 242
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 539
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9738
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 242
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 539
Składniki
owoce: dokładnie je umyj i osusz. Pokrój pomarańczę, kiwi i jabłka na ćwiartki. Ananas obierz i pokrój w kosteczkę
W miseczce pokrusz czekoladę. Zagotuj śmietankę w naczyniu do fondue, dodaj pokruszoną czekoladę, zdejmij z ognia. Poczekaj, aż czekolada się rozpuści, mieszkając co jakiś czas. Tak przygotowaną czekoladę ze śmietanką ponownie ustaw nad malutkim płomieniem.
Owoce nabijaj na patyczki i maczaj w czekoladzie
Smacznego