Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Czekoladowe delicje z serkiem"
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Składniki
Jajka ubij z cukrem. Dodaj mąkę, proszek, mąkę ziemniaczaną i kakao. Ciasto piecz przez 30-40 min w 170°C.
Wykrój z niego torciki, obtocz w dżemie i wiórkach. Ozdób owocami i kremem ubitym z twarogu ze śmietaną i cukrem waniliowym.Źródło: TV14