Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie czekoladowe, rozpływa się w ustach :)
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 255
Polecam.
Odsłon: 740
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36262
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 415
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 255
Polecam.
Odsłon: 740
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36262
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 415
Składniki
Margargarynę ucieramy z ośmioma łyżkami cukru.
Cały czas ubijając dodajemy jajka.
Następnie dodajemy mąkę, proszek do pieczenia i kakao.
Po wymieszaniu powyższych składników dodajemy pokrojoną w kostkę czekoladę.
Całość przekładamy na tortownicę (22cm).
Na wierzchu układamy pokrojone w kostkę gruszki i posypujemy dwoma łyżkami cukru
Pieczemy 45 minut w temperaturze 180 stopni C.