Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste i wilgotne babeczki czekoladowe z dodatkiem dżemu wiśniowego są bardzo smaczne nie sposób im się oprzeć .
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj olej i mleko. Mąkę przesiej z proszkiem do pieczenia, sodą i kakao dodaj do ciasta, na koniec dodaj pokrojoną w kostkę czekoladę i dżem . Wymieszaj .
Papilotki na mufinki napełnij ciastem do 3/4 wysokości i piec około 25 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka.
Babeczki po wystudzeniu posyp cukrem pudrem . Polecam .