Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekolada na gorąco to kolejna propozycja na zimne wieczory, którą na pewno Was rozgrzeje.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 770
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 770
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Gorącą czekoladę wykonuję się dość prosto i szybko. Tak na prawdę gdy macie wszystkie potrzebne produkty możecie zrobić ją w każdej chwili. Zaczynamy. Do rondelka wlewamy śmietankę i mleko, zaczynamy podgrzewać. Następnie dodajemy kakao oraz czekoladę. Ciągle mieszając aby rozpuściła się Nam czekolada dodajemy przyprawy. Wszytko razem zagotowujemy i Nasza czekolada na gorąco jest gotowa. Mówiłem, że szybko i prosto. Smacznego!