Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie cynamonowe ciastka przekładane dżemem.
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 174
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2843
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 174
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2843
Składniki
Zgodnie z instrukcją na filmie: zmiksować kolejno: masło, cukier, jajka, mleko, cynamon, mąkę. Zagnieść ciasto i dać na 40 min. do lodówki. Rozwałkować, wycinać ciastka i piec 15 min. w 200 st. C. Dżem zblendować i przełożyć nim wystudzone ciastka.