Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Cukiniowe wachlarze"
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 163
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 163
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Składniki
Rzodkiewki i szczypiorek opłucz, poszatkuj. Wymieszaj z łyżką octu winnego. Dopraw solą i pieprzem. Ser pokrój w plasterki. Bułkę tartą wymieszaj ze szczyptą przyprawy do grilla oraz przeciśniętym czosnkiem. Cukinie umyj, ponacinaj wzdłuż, tworząc wachlarze.
Nacięcia oprósz solą. Powkładaj w nie pokrojone w półplasterki pomidory i ser camembert. Posyp bułką tartą. Ułóż w żaroodpornym naczyniu, skrop oliwą. Zapiekaj 20 min w 180 st. Podawaj z sałatką rzodkiewkową.
porcje, czas ok. 45 min; porcja – 380 kcal, cena 5,10 zł.Źródło: Świat kobiety