Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Cukiniowe łódeczki"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Cukinie umyj, przekrój wzdłuż, łyżeczką wyjmij miąższ. Oprósz solą. Usmaż mięso, przyprawiając je solą i pieprzem. Posyp posiekanym szczypiorkiem, wymieszaj.
Piekarnik rozgrzej do temperatury 180°C. Do usmażonego mięsa dodaj połowę posiekanego w kostkę sera mozzarella i osączone kapary. Posyp papryką wędzoną. Farsz wymieszaj. Nakładaj go łyżeczką do wydrążonych cukinii. Posyp parmezanem. Zapiekaj 15 minut. Posyp mozzarellą.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień