Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Cukinia zapiekana z warzywami"
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 33
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 117
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 114
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 33
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 117
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 114
Składniki
Cukinie pokrój w plasterki. Warzywa umyj, osusz i przekrój na pół. Wywar zagotuj wraz ze śmietaną, dopraw solą i pieprzem, zagęść zasmażką przygotowaną z mąki i masła. Następnie zdejmij z ognia i wymieszaj z tartym serem.
Warzywa ułóż w wysmarowanej tłuszczem formie i zalej sosem. Piecz w nagrzanym do 200° C piekarniku przez 25 minut. Przed podaniem posyp natką.Źródło: Na żywo