Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto tanie szybkie może być z masą i bez
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 481
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1301
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 59
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 350
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 481
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1301
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 59
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 350
Składniki
Jabłka pokroić w grubą kostkę zasypać cukrem, zalać olejem i wstawić do lodówki na 1 godz. Wszystkie składniki dodać do jabłek wymieszać i piec w formie na pergaminie ok. 1 godz. w temp.180 stopni
Krem przygotować wg przepisu na opakowaniu. Zimne ciasto przekroić i przełożyć kremem karpatkowym. Gotowe ciasto polać polewą.( wszystkie składniki na polewę zagotować i polać ciasto) Można też posypać cukrem pudrem.