Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do wieczornej herbatki polecam ciasto ze śliwkami.Winne , pulchne i aromatyczne:)
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 23
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 22
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 44
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 103
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 23
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 22
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 44
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 103
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Masło rozpuścić. Mąkę przesiać z pr.do pieczenia,dodać do utartych jajiek. Dodać zapach cytrynowy,oraz rozpuszczone i przestudzone masło. Zmiksować na gładką masę. Foremkę 25/34 wyłożyć papirem do pieczenia. Wylać ciasto. Na wierzch ułożyć ściśle śliwki i dać do nagrzanego do 180st.piekarnika. Piec góra-dół do zrumienienia ciasta. Wystudzone ciasto posypać cukrem pudrem.
Smacznego!