Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
CIASTO BEZ TŁUSZCZU I CUKRU.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Składniki
RABARBAR, MĄKĘ, PŁATKI KUKURYDZIANE, RODZYNKI, SŁONECZNIK, SODĘ OCZYSZCZONĄ DOBRZE WYMIESZAĆ. ROZTRZEPAĆ JAJKA, DODAĆ DO WCZEŚNIEJ WYMIESZANYCH SKŁADNIKÓW I PONOWNIE WYMIESZAĆ. KEKSÓWKĘ WYŁOŻYĆ PAPIEREM DO PIECZENIA, PRZEŁOŻYĆ MASĘ. PIEC W PIEKARNIKU W TEMPERATURZE 180 C PRZEZ OKOŁO 1 GODZ.
CIEPŁE WYJĄC Z PIEKARNIKA. KROIĆ JAK BĘDZIE CHŁODNE.