Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i tanie ciasto z owocami z kompotu polecam spróbować
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 803
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1098
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 137
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1035
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 803
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1098
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 137
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1035
Składniki
Suche składniki mieszam w misce i dodaję sypkie i dokładnie mieszam by nie było grudek ,gotowe ciast wykładam na dużą blaszkę wyłożoną papierom do pieczenia ,na ciasto układam odsączone na sitku owoce z kompotu bez pestek u mnie śliwki .Ciasto piekę w 175 stopniach 35 minut
Gdy ciast kończy sie piec robię bezę białka ubijam na sztywno ze szczyptą soli na koniec dodaję partiami cukier i następnie budyń waniliowy i wiórka kokosowe delikatnie mieszam by piana nie opadła łyżką .Wyjmuję upieczone 35 minut ciasto i nakładam na gorące beze i piekę jeszcze 15 minut z termo obiegiem w 150 stopniach
Upieczone ciasto odstawiam do ostygnięcia i podaję życzę smacznego .Po dokładne wykonanie zapraszam na film poniżej