Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bardzo szybkie, miękkie, wilgotne i pyszne.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 250
Polecam.
Odsłon: 737
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36248
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 408
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 250
Polecam.
Odsłon: 737
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36248
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 408
Składniki
Zmiksować jajka z solą i cukrem.Przesiać mąkę z proszkiem,miksować dolewając też wino i olej.Domieszać plasterki jabłek.(można dodać inne owoce, albo bez niczego). Wyłożyć na blaszkę 25x42, z papierem do pieczenia. Piec w 150*ok.1 godz. Po przestygnięciu, posypać cukrem pudrem. (zdjęć z etapów brak, bo to bardzo stary przepis)