Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To moj udany eksperyment, swietne wilgotne ciasto, polecam !
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 232
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35024
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 190
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 232
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35024
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 190
Składniki
z bialek ubic piane, jak bedzie sztywna dolozyc cukier, zoltka i olej, przestac misowac i dolozyc make i proszek, ciasto podzielic na pol do jednej czesci dolozyc orzechy do drugiej kakao,
jabka obrac i pokroic w grube plastry na centymetr, batonik kokosowy tez pokroic na male kawalki,
do malej tortownicy wlac na przemian ciasto orzechowe z kakaowym, a na nim naprzemiennie poukladac jabka obtoczone w mace i kawalki batonika kokosowego,
piec okolo 50 min w temperaturze 180 stopni, zimne ciasto polac roztopiona mleczna czekolada