Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co tu dużo mówić. Ciasto przepyszne, rozpływa się w ustach. Puszyste, lekkie, smaczne!
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 146
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 171
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 393
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 146
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 171
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 393
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę, następnie dodawać stopniowo cukier i żółtka. Gdy te składniki są już wymieszane, powoli wlewamy olej. Następnie mąka wymieszana z proszkiem do pieczenia, do tego aromat. Wymieszać. Dodać pokrojone w kostkę jabłka i żurawinę, wszystko wymieszać, wylać na natłuszczoną formę (prostokątna coś ok 30cm). Piec 50minut w temperaturze 160-170 stopni.
Ostudzić, posypać cukrem pudrem, i zdążyć skosztować nim zniknie!