Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czereśnie trzeba wykorzystać nie tylko zajadając się nimi prosto z drzewa...ale również upiec takie oto ciacho...:)
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 67
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 160
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 67
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 160
Składniki
Wykonanie: Żółtka ubijamy z 0,5 szklanki cukru,dodajemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Wlewamy wcześniej rozpuszczoną i przestudzoną margarynę. Białka również ubijamy z 0,5 szklanki cukru i dodajemy do masy. Mieszamy drewnianą łyżką i wylewamy na blaszkę,układamy wydrylowane czereśnie. Pieczemy 45min.