Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na jesienne wieczory ,deprechę i nagłe ataki na słodkości.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 152
Polecam.
Odsłon: 816
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 70
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9204
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 152
Polecam.
Odsłon: 816
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 70
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9204
Składniki
Żółtka ucieramy z cukrem i stopniowo olej. Do masy ,również stopniowo ,dodajemy mąkę wymieszaną z sodą i proszkiem do pieczenia. Następnie dodajemy kakao. Białka ubijamy na sztywną pianę i dodajemy do całości. Na sam koniec dodajemy startą cukinię. Ciasto przelewamy do małej keksówki i pieczemy ok. 1 godziny w piekarniku nagrzanym do temperatury 180°C.