Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiśnie w pełni i można je wykorzystać na rożne sposoby. U mnie ciasto ucierane z wiśniami. Pyszne mięciutkie, rozpływa się w ustach. Przepis bardzo prosty i szybki. Zapraszam.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 705
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 526
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 27
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 81
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 705
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 526
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 27
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 81
Składniki
Margarynę ucieramy z cukrem, dodajemy jajka, śmietanę, jogurt i olej i dokładnie mieszamy. Dodajemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i łączymy wszystkie składniki. Ciasto wylewamy na posmarowaną tłuszczem blachę. Wykładamy na nie wydrylowane wiśnie. Lekko wciskamy wiśnie do środka ciasta. Pieczemy 40 minut w temp. 180 st. C.